“Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități.”

Despre acest blog

Este un blog personal si atat, dedicat exprimarii opiniilor mele pe diverse teme politice, economice sau cu privire la orice altceva imi provoaca spiritul critic.

Daca sunteti obisnuiti sa cititi bloguri pline de „laudatio”, evitati-l pe al meu. Eu nu stiu sa laud, ci doar sa critic.

Ideile mele sufera o puternica orientare ideologica libertariana, asa ca e bine sa evitati sa-mi cititi blogul, daca stiti ca aveti reactii adverse la astfel de idei.

Despre mine

M-am nascut in 1971, in Piatra Neamt.

In anul 1996 am absolvit Facultatea de Filosofie a Universitatii Al. I. Cuza din Iasi si sunt licentiat in filosofie politica.

In anul 1996 am infiintat prima mea firma, New Business Systems, alaturi de doi prieteni.

anul 2001, am infiintat agentia media RomNET (agentie de stiri, productii independente radio si TV, consultanta media, relatii publice si marketing politic).

Intre 2006 si 2013, am fost senior partner la State & Partners Investments, companie de consultanta si investitii, actionar in mai multe proiecte din Romania si din strainatate (proiecte energetice, petroliere, imobiliare, de infrastructura rutiera si feroviara, centre de diagnostic medical)

In prezent, sunt fondator si director executiv al grupului de firme Life Solutions, format din Besmax Pharma Distribution SRL (distributie de medicamente), Besmax Life Solutions (banca de celule stem) si Besmax Hospital Solutions SRL.