Breaking News

E prea frumos in vacanta… pentru ca nu se intampla nimic. Ma bucur de normalitate si de lipsa … breaking news-urilor.

Desi am inceput vacanta cu o vizita urgenta la spital, unde medicii i-au cusut piciorul lui fiu-meu, care s-a taiat in piscina; apoi am primit in fiecare zi vesti hazlii de proaste de acasa,… pina la urma, ne-am intrat in ritm si de vreo cateva zile bune e liniste.

Atat de liniste, incat de fiecare data cand vreau sa scriu ceva, tot ce am de spus e cuprins in cate o fraza. Si de fiecare data mi se pare prea putin ca sa o scriu pe blog. Asa ca, cele mai simpatice astfel de fraze le-am scris direct pe pagina “Hozocisme by Florin Hozoc”.

Din pacate, cei mai multi dintre noi nu mai stim sa ne bucuram de normalitate, de liniste si lucrurile simple, spuse si scrise intr-o fraza frumoasa, rotunda si plina. Abuzati de atatea stiri “senzationale”, am devenit dependenti de ele si cu greu reusim sa traim fara.

2013-07-18 19.30.05

Iata ca inca respir, desi de peste 3 saptamani nu am mai deschis televizorul. Imi ajung cartile pe care le devorez, imi ajung cele cateva stiri pe care le citesc pe internet, cate 15 minute pe zi.

In rest, toata ziua mi-o petrec privind “stirile” despre mine, despre nevasta-mea, despre copiii mei… In fiecare minut se intampla cate ceva senzational: fie Alexandra descopera un joc nou pentru papusile ei, fie Andrei construieste din Lego o nava spatiala, fie nevasta-mea imi zambeste intr-un alt fel… Ziua mi se umple in fiecare minut cu cate un… breaking news.

Ma bucur de normalitate asa cum nu am mai facut-o demult. Nu pentru ca mi-a lipsit, ci pentru ca am redescoperit-o atat de aproape.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.