Vasilica nici nu stii… cat de mic incepi sa fii!

Marele lider al dreptei romanesti, Vasile Blaga a inceput in forta munca de unificare a partidelor de dreapta. Primul pas a fost acela de a uni PDL cu Partidul Comunist Chinez.

Am incercat sa inteleg argumentele Buldogului:

1. Privind harta lumii asezata pe peretele din fata somptuosului scaun de Presedinte al PDL, Buldogul a vazut ca in partea dreapta a Romaniei se afla Rusia si China… Cum in Rusia sunt prea multe partide, a ales China, unde lucrurile sunt simple: “Partidul Popular Chinez, aflat pe harta lumii la dreapta PDL, este cu siguranta de dreapta… asa ca hai sa facem o mare unire cu ei.”

66311_441929358950_4732396_n

2. In plus, probabil o fi asistat la vreo sedinta a Partidului Comunist Chinez si a vazut cat de liber urla sefii comunisti chinezi la subalterni. Mai mult, cine nu asculta este dus direct pe stadion unde in vazul poporului i se trage un glont in cap (dupa ce, in prealabil, cel impuscat a platit glontul). Si asa a ajuns la concluzia: “PDL si Partidul Comunist Chinez impartasesc aceleasi valori privind organizarea si functionarea partidelor”

3. Nu in ultimul rand, Vasile Blaga a avut placerea sa intalneasca in China niste vamesi la fel de eficienti ca si el in combaterea traficului cu marfa contrafacuta… iar acest lucru i-a trezit nostalgii si o admiratie subita fata de China.

In tot acest timp, stanga romaneasca aflata la conducerea tarii schimba Constitutia si face greseli dupa greseli; insa Buldogul si PDL sunt prea ocupati cu unificarea dreptei in jurul lor. Deocamdata mai mult dau cu stanga-n dreapta.

Probabil ca Traian Basescu se pregateste sa-i trimita lui Vasile Blaga un sms cu urmatorul text: “Vasilica nici nu stii… cat de mic incepi sa fii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.