Despre

Despre acest Blog

Este un blog personal si atat, dedicat exprimarii opiniilor mele pe diverse teme politice, economice sau cu privire la orice altceva imi provoaca spiritul critic.

Daca sunteti obisnuiti sa cititi bloguri pline de „laudatio”, evitati-l pe al meu. Eu nu stiu sa laud, ci doar sa critic.

Despre mine

M-am nascut in 1971, in Piatra Neamt.

In anul 1996 am absolvit Facultatea de Filosofie a Universitatii Al. I. Cuza din Iasi.

In anul 1996 am infiintat prima mea firma, New Business Systems, alaturi de doi prieteni. Au urmat multe alte firme si investitii:

In anul 2001, am infiintat agentia media RomNET (agentie de stiri, productii independente radio si TV, consultanta media, relatii publice si marketing politic).

In anul 2006, am devenit senior partner la State & Partners Investments (www.stateandpartners.com) companie de consultanta si investitii, actionar in mai multe proiecte din Romania si din strainatate (proiecte energetice, petroliere, imobiliare, centre de diagnostic medical). In ultimii ani, am fost consultantul unora dintre marile companii europene (Siemens Germany, Porr Austria, Bilfinger-Berger Germany, Swietelsky Austria, Integral Technologies Switzerland) in mari proiecte derulate in Romania.

Apoi au urmat  alte proiecte: Ilok8 (www.Ilok8.com) , Keykaa (www.keykaa.com) , Aldrapay (www.aldrapay.com) , DraHo Investments.

De asemenea, sunt asociat in grupul de firme Besmax Medical Romania (www.bphd.ro), care cuprinde Besmax Pharma Distribution SRL (distributie de medicamente), Besmax Medical Solutions SRL (servicii de consultanta pentru industria farmaceutica) si Best Home Care Solutions SRL (servicii de ingrijiri medicale la domiciliu).

Comentarii

Nici un comentariu

Lasa un raspuns